Zübeyde Hanım Anaokulu
Atatürk Mah. Zübeyde Hanım Anaokulu, Mahmut Tan 8.sokak, No27 Merkez Tunceli

VİZYON

İstiyoruz ki; Okulumuzda kazanılan öğrenme alışkanlıkları, bilgi ve becerilerin yaşamın ileri ki yıllarına aktarıldığında, çocuklarımız mutlu, üretken ve başarılı olsun, İstiyoruz ki; Tüm personelimiz kendini sürekli geliştirmenin önemine inansın,İstiyoruz ki; Biz, çocuklarımıza sevgimizle, güvenli ortamlarda verebileceklerimizin en iyisini veren örnek bir okul olalım.

MİSYON

Çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.

BAŞARILAR

Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK ödülü almış ve Beslenme, Hareketli Yaşam koşullarına uygun bulunduğundan BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI almıştır. Ayrıca 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında il bazında okul öncesi öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı´nın 10 kıt´asını ezberleyerek en iyi okuyan 5 yaş Öğrencimiz Belis AŞLAR ödül almıştır. 2013-2014 Eğitim-öğretim yılında ise il bazında okul öncesi öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı´nın 10 kıt´asını ezberleyerek en iyi okuyan 5 yaş Öğrencimiz Ecem KORKMAZ ödül almıştır.
Derslik :5
Öğretim Şekli :OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA iKİLİ ÖĞRETİME GEÇMİŞTİR.

OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA iKİLİ ÖĞRETİME GEÇMİŞTİR.

07:30-12:30 SABAH GRUBU 12:30-17:30 ÖĞLE GRUBU

Dogalgaz